Zanzibar Pub & Restaurant este locul ideal pentru evenimente private , cu spațiu verde, aer curat si ponton privat pe Lacul Zanzibar. Un loc minunat care te va impresiona prin naturalete și atmosfera relaxata. Zona de la piscina poate sustine evenimente in aer liber cu pana la 350 de invitați si zona ponton poate sustine evenimente in aer liber cu pana la 150 de invitați. Echipa noastra dedicata va fi alaturi de tine pentru a crea impreuna evenimentul perfect.

Indiferent de natura evenimentului tau, privat sau de afaceri, vom planifica impreuna cateringul ideal pentru oaspeții tai.

Zanzibar Pub este o locatie cu adevărat unică, cu atmosfera relaxanta și natura de jur imprejur. De la prânzul și mesele perfect servite pe ponton, langa piscina sau in restaurant, până la plimbările din jurul lacului Zanzibar.

zanzibar-restaurant-piscina
Zanzibar Pub dispune de următoarele facilitați: Restaurant cu 100 locuri, terasa cu 50 locuri, foișor cu 40 locuri, piscina adulți, piscina încălzită pentru copii, loc de joaca, cazare, terasa in aer liber cu lake view, lac cu lebede si pesti rosii
Comenzile online se pot trimite doar in intervalul orar 10:00 - 22:00.
Inchide Close